WatchGuard ontvangt award voor XCS-oplossingen

WatchGuard Technologies sleept dankzij zijn XCS-oplossingen de 2012 North American Product Quality Leadership Award in Email Content Security in de wacht. Een onafhankelijk onderzoek van Frost & Sullivan toont aan dat WatchGuard met zijn XSC e-mail content beveiligingsoplossingen uitstekende kwaliteit en beheersbaarheid biedt, terwijl klanten goede productprestaties ervaren.
WatchGuard Technologies
Frost & Sullivan hanteert bij het beoordelen van de prestaties van WatchGuard's XCS een aantal criteria. Zo kijkt het onderzoeksbureau onder andere naar de prestaties van de oplossing. Volgens Frost & Sullivan leveren XCS-oplossingen "indrukwekkende prestaties en sterke features, zonder dat deze de prestaties beperken".
Een ander criteria waar Frost & Sullivan WatchGuard op beoordeelde is betrouwbaarheid. Het onderzoeksbureau stelt dat WatchGuard XCS-producten het MKB en grote bedrijven de zekerheid van een hoge betrouwbaarheid bieden. De XCS-productlijn levert next-generation anti-spambescherming, waarbij bijna 99 procent van de e-mails wordt gefilterd, beschermd tegen zero-day aanvallen en met DLP wordt geleverd. Ook helpen XCS-producten gebruikers te voldoen aan compliance-eisen en het behalen van meerdere niveau's van redundantie. Ontwerp – WatchGuard's XCS-producten overtreffen de eisen van klanten op ieder niveau en in ieder klantsegment, van kleine tot grote bedrijven. Naast de fysieke appliances biedt WatchGuard een viertal gevirtualiseerde XCS-toepassingen inclusief volledige e-mail- en webcontentbeveiliging. Hiermee voldoet WatchGuard aan vereisten in iedere omgeving, zowel fysieke als virtuele.
Flexibiliteit en gebruiksgemak zijn belangrijke factoren in de usability van een product. WatchGuard XCS-oplossingen scoren volgens de organisaties op dit punt goed. Zo zijn DLP en encryptiediensten eenvoudig te implementeren en te beheren op ieder apparaat en platform. Het beheer van encryptiesleutels is dynamisch en flexibel, wat het risico op corrupte sleutels of het verlies van data minimaliseert. Dedetailleerde voorzieningen zorgen er daarnaast voor dat alle processen rondom data loss prevention gemakkelijk te beheren en te stroomlijnen zijn. Frost & Sullivan stelt dat WatchGuard's LiveSecurity-serviceprogramma één van de belangrijkste elementen van WatchGuard's portfolio. Dit programma biedt klantenservice van hoge kwaliteit en technische ondersteuning op expertniveau.