SafeNet maakt on-demand opslag van encryptiesleutels en -services mogelijk

Het veilig verplaatsen van data naar publieke, private en hybride cloudomgevingen een grote zorg voor veel bedrijven. SafeNet speelt hier op in met de introductie van de SafeNet Crypto Hypervisor als onderdeel van zijn Secure Breach-strategie.
SafeNet Crypto Hypervisor
SafeNet Crypto Hypervisor stelt organisaties in staat hun cryptografische middelen efficiënt en schaalbaar te virtualiseren. De oplossing biedt ook de garantie dat data altijd kan worden versleuteld, ook in een virtuele omgeving. De oplossing helpt bedrijven hierdoor dataverlies te voorkomen.
On-demand opslag
Met de SafeNet Crypto Hypervisor kan een IT-afdeling of serviceprovider on-demand opslag van encryptiesleutels en encryptieservices voor dataprotectie aanbieden binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. De opslag kan binnen enkele minuten worden opgezet.
SafeNet Crypto Hypervisor helpt bedrijven te profiteren van de voordelen van virtualisatie, zonder concessies te hoeven doen aan beveiliging of niet te voldoen aan regelgeving. De IT-afdeling van een bedrijf behoudt de volledig controle over de encryptiediensten.

SafeNet maakt on-demand opslag van encryptiesleutels en -services mogelijk

Het veilig verplaatsen van data naar publieke, private en hybride cloudomgevingen een grote zorg voor veel bedrijven. SafeNet speelt hier op in met de introductie van de SafeNet Crypto Hypervisor als onderdeel van zijn Secure Breach-strategie.
SafeNet Crypto Hypervisor
SafeNet Crypto Hypervisor stelt organisaties in staat hun cryptografische middelen efficiënt en schaalbaar te virtualiseren. De oplossing biedt ook de garantie dat data altijd kan worden versleuteld, ook in een virtuele omgeving. De oplossing helpt bedrijven hierdoor dataverlies te voorkomen.
On-demand opslag
Met de SafeNet Crypto Hypervisor kan een IT-afdeling of serviceprovider on-demand opslag van encryptiesleutels en encryptieservices voor dataprotectie aanbieden binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. De opslag kan binnen enkele minuten worden opgezet.
SafeNet Crypto Hypervisor helpt bedrijven te profiteren van de voordelen van virtualisatie, zonder concessies te hoeven doen aan beveiliging of niet te voldoen aan regelgeving. De IT-afdeling van een bedrijf behoudt de volledig controle over de encryptiediensten.