StorageCraft ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7.5 beschikbaar als standalone oplossing

StorageCraft, leverancier van oplossingen voor back-up en disaster recovery, introduceert StorageCraft ShadowProtect Granular Recovery for Exchange versie 7.5. De nieuwe versie biedt onafhankelijke herstel van individuele mailboxen, e-mails en bijlages uit een Exchange-database vanuit alle conventionele back-up beelden.
StorageCraft
Versie 7.5 van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange kan als standalone worden gebruikt. Exchange-data kan hersteld worden ongeacht de software die gebruikt is voor het aanmaken van de back-up beelden. Met de nieuwe versie van de software kunnen vooral MKB'ers het verlies van bedrijfskritische gegevens op Exchange-servers tot een minimum beperken.
ShadowProtect Granular Recovery for Exchange is een aanvulling op de back-up oplossingen van StorageCraft ShadowProtect voor servers, SBS, of virtuele omgevingen. De oplossing is beschikbaar via de website van StorageCraft.