CA Technologies stelt gratis CA Nimsoft Monitor Snap beschikbaar

CA Technologies kondigt aan CA Nimsoft Monitor Snap beschikbaar te stellen. CA Nimsoft Monitor Snap is een gratis en functionele versie van de CA Nimsoft Monitor-oplossing.
CA Technologies
De download geeft klanten met beperkte hulpmiddelen de mogelijkheid beter inzicht te krijgen in de gezondheid van diverse IT-bronnen voor het bedienen van bedrijfskritische diensten. De oplossing kan binnen slechts één uur worden geïnstalleerd en heeft dus een zeer korte implementatietijd.
Monitoring van prestaties en beschikbaarheid
CA Nimsoft Monitor Snap maakt monitoring van de prestaties en beschikbaarheid van netwerkbronnen, fysieke en virtuele servers, storage en databases mogelijk in een enkele geïntegreerde oplossing. De oplossing is gratis te downloaden voor maximaal dertig monitoringsapparaten met elk een onbeperkt aantal monitors, zonder gebonden te zijn aan een bepaalde proefperiode.
Met de oplossing richt CA Technologies zich op opkomende bedrijven die in tegenstelling tot grotere zakelijke tegenhangers niet over alle middelen beschikken, maar net zo goed behoefte hebben aan een oplossing die de gezondheid van hun IT-omgevingen controleert. CA Nimsoft Monitor Snap biedt deze mogelijkheid.
Dashboards
CA Nimsoft Monitor Snap levert dashboards, alarmen en begeleide workflows die gebruikers helpen om problemen snel te lokaliseren en op te lossen. Ook zijn tips, trucs en best practices beschikbaar die helpen de toepassing snel te leren kennen en in te zetten.