Symantec informeert bezoekers RSA Conference Europe 2013 over cyberdreigingen

Symantec gaat bezoekers van de RSA Conference Europe 2013 bijpraten over recente cybersecuritydreigingen. Het hoogtepunt is de keynote van Symantec’s Chief Technology Officer Stephen Trilling die een nieuw paradigma voor verdediging tegen gerichte aanvallen presenteert. Dit is niet onbelangrijk, aangezien Symantec’s Internet Security Threat Report (ISTR) Volume 18 aantoont dat het aantal doelgerichte aanvallen van cybercriminelen in 2012 met 42 procent is gestegen ten opzichte van 2011.

Symantec
“ISTR laat dit jaar zien dat cybercriminaliteit niet afneemt, maar dat cybercriminelen juist doorgaan met het bedenken van nieuwe manieren om informatie te stelen van organisaties van iedere omvang”, zegt Tom Welling, senior technical manager bij Symantec in Nederland. “Tijdens RSA praten we verder over het ISTR rapport, trends, cyberrisico’s en cyber-resilience.”
Bezoekers kunnen de Symantec-stand meer leren over trends en ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. De stand van Symantec is te vinden in de Elicium Ballroom, Crypto Commons bij stand D1. Van dinsdag 29 t/m donderdag 31 oktober staat de RAI in het teken van informatiebeveiliging.