Teradata eCirle ontvangt ISO 27001-certificaat voor Digital Messaging Center

De online marketing dienstverlener Teradata eCirle ontvangt het ISO 27001-certificaat van TÜV Nord voor Digital Messaging Center. ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging volgens een nauwkeurig beschreven ‘best practices’ benadering.
Teradata eCirle ontvangt ISO 27001-certificaat voor Digital Messaging Center
Digital Messaging Center is een e-mail marketing applicatie gericht op marketeers. Marketeers kunnen met de applicatie complexe marketing campagnes met geïntegreerde datagerichte content plannen, ontwerpen en verzenden.
Volker Wiewer, CEO van Teradata eCircle: “Data is essentieel in de toolkit van de moderne marketeer. Het kan een uitdaging zijn om data te managen en er goed en veilig mee om te gaan. Ik ben dan ook erg blij met de certificering van Digital Messaging Center. Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor iedere e-mail marketing leverancier. Wij zorgen dat wij qua beveiliging continu voldoen aan de hoogste standaarden. Teradata eCircle is de enige e-mail dienstverlener die zowel de ISO 27001 als DMA DataSeal erkenning voor informatiebeveiliging heeft.”