Nedap gaat vestigingen van Unilever beveiligen

Unilever sluit een contract met Nedap voor de beveiliging van zijn 800 vestigingen. Nedap gaat 20.000 deuren op de locaties beveiliginge behulp van de beveiligingsoplossing AEOS, inclusief videobewaking.
Nedap
AEOS is een integraal beveiligingssysteem dat toegangscontrole, inbraakdetectie en (IP-)videomanagement in één oplossing combineert. De oplossing maakt beveiliging hierdoor gebruiksvriendelijker, flexibeler en schaalbaarder. Nedap biedt een wereldwijd support model voor implementatie en onderhoud van AEOS een wereldwijd dekkend netwerk van Business Partners.
Door het implementeren van AEOS beschikken alle vestigingen van Unilever over een gestandaardiseerde beveiligingsoplossing. Deze standaardisatie verlaagt de kosten van de beveiliging en biedt de mogelijkheid eenvoudig één rapportage over alle vestigingen op te stellen. De oplossing is voorzien van een self service-portal waar gebruikers toegang tot locaties kunnen aanvragen en badges kunnen activeren.