F5 Networks ondersteunt partners bij aanbieden van security-producten

F5 Networks start een nieuw channelprogramma om partners te ondersteunen bij het aanbieden van hun security-producten en -diensten. Het security-programma maakt onderdeel uit van het wereldwijde UNITY-partnerprogramma waar resellers en distributeurs aan deelnemen.
F5 Networks
“F5 heeft een uitgebreid security-portfolio waarmee partners nieuwe markten kunnen aanspreken en andere diensten kunnen aanbieden”, zegt Rene Oskam, Sales Director Benelux van F5. “Dankzij dit programma kunnen partners hun security-kennis verder uitbreiden en specificeren, zodat nieuwe business-mogelijkheden ontstaan.”
Het security-programma voor partners is wereldwijd beschikbaar en wordt online aangeboden. Zowel technisch als verkooppersoneel kan deelnemen aan verschillende trainingen en ontvangen na het succesvol afronden van een examen de benodigde accreditatie. Trainingen gaan onder meer in op hoe F5-oplossingen datacenters en applicaties beschermen, toegankelijkheid van apps verbeteren, beheer vereenvoudigen en prestaties verbeteren.