CRYPSYS Data Security distribueert applicatie controle- en beheersysteem van Adyton

Adyton Systems, leverancier van de NETWORK PROTECTOR firewall dat applicaties beschermt, kondigt aan een distributieovereenkomst te hebben gesloten met met de Value Added Distributor (VAD) CRYPSYS Data Security. CRYPSYS Data Security bedient duizenden resellers die actief zijn in het MKB, de middenmarkt en het enterprise-segment.
NETWORK PROTECTOR L van Adyton Systems
Adyton verkoopt al zijn producten indirect. CRYPSYS distribueert het applicatie controle- en beheersysteem Adyton Systems NETWORK PROTECTOR. NETWORK PROTECTOR beheert applicaties binnen een netwerk en biedt bescherming tegen virussen.
Whitelisting
Het applicatie controle- en beheersysteem biedt poort-onafhankelijke applicatie controle met volledige validatie whitelisting. Whitelisting blokkeert al het dataverkeer op het netwerk, behalve als deze afkomstig is van een betrouwbare applicatie. Het systeem is gericht op organisaties vanaf 100 medewerkers.
NETWORK PROTECTOR is voorzien van Unified Threat Management-functies waarmee het applicatie controle- en beheersysteem kan worden omgebouwd tot een ‘Next Generation UTM Firewall’. Denk hierbij aan features als applicatiebeheer, antivirus en malware filter, intrusion prevention en web filter.