SCOS Software introduceert End User Experience Monitoring vanuit de cloud

Leverancier van oplossingen voor Network Monitoring SCOS Software introduceert AppNeta. AppNeta is een alles-in-één Cloud-oplossing voor End User Experience Monitoring, inclusief full-stack applicatie performance-tracing en gedetailleerde inzichten in netwerkprestaties. De oplossing moet inzicht bieden in de complete netwerk- en applicatie-infrastructuur.
SCOS Software
AppNeta is voorzien van geïntegreerde oplossing voor performance management waarmee ICT-teams en ontwikkelaars datacenterapplicaties eenvoudig tot op het niveau van specifieke lagen en code kunnen bekijken. De oplossing biedt ontwikkelaars en ICT’ers ook inzicht in WAN-verbindingen, om verminderde prestaties of onderbroken diensten snel te detecteren.
Inzicht in prestaties van webapplicaties
De applicatieprestatie beheersoftware van AppNeta kan dankzij full-stack tracing van prestaties binnen alle niveaus en stacks van applicaties voor realtime inzicht zorgen in webapplicatie-performance. TraceView maakt gedetailleerde analyse van prestatieproblemen mogelijk en levert data voor probleemoplossing en optimalisatie.
De PathView Cloud-dienst van AppNeta geeft ICT-teams en ontwikkelaars inzicht in alle element van de netwerkprestatie-stack. Denk hierbij aan een actieve analyse van padprestaties, traffic-flow-analyse van specifieke applicaties, geautomatiseerde packet capture op locaties en apparaatstatus on demand (SNMP). Deze oplossing wordt geleverd vanuit de Cloud. Proefversies van zowel netwerkperformance beheertool PathView Cloud als de applicatieperformance tool TraceView zijn te downloaden op www.scos.nl.