CA Technologies biedt security-ondersteuning voor on-premise en cloud-applicaties

CA Technologies introduceert een vernieuwde versie van CA CloudMinder. De nieuwe Identity en Access Management (IAM)-oplossing ondersteunt sociale identiteiten en kan samenwerken met zowel on-premise en cloud-applicaties als Office 365.

CA Technologies
CloudMinder is een IAM-oplossing die bedrijven in staat stelt klantrelaties te versterken en zowel het beheer als de toegang van gebruikers tot zowel on-premise als cloud-applicaties te stroomlijnen. Dit moet leiden tot efficiëntere processen en daarnaast kostenbesparingen opleveren. CA CloudMinder is een schaalbare oplossing die geschikt is voor zowel cloud- als on-premise.
Drie componenten
De oplossing bestaat uit drie onderdelen die afzonderlijk of gezamenlijk in een geïntegreerde IAM-oplossing kunnen worden toegepast: CA CloudMinder Advanced Authentication, CA CloudMinder Identity Management en CA CloudMinder Single Sign-On (SSO). CA CloudMinder Advanced Authentication beschermt klanten tegen ongeautoriseerde toegang door gebruik te maken van meerdere authenticatievormen en risicoanalyses om de identiteit van gebruikers te controleren.
CA CloudMinder Identity Management geeft gebruikers toegang tot een on-premise applicaties en cloud-diensten. Het onderdeel geeft beheerders daarnaast de mogelijkheid deze toegang op ieder gewenst moment weer in te trekken. Daarnaast biedt CA CloudMinder Identity Management features om individuele gebruikers en groepen te beheren. De oplossing werkt samen en synchroniseert met bestaande zogeheten 'Identity Stores', zoals Active Directory en LDAP.