Webshop looft beloning van 10.000 euro uit om hacker te pakken

De Britse webshop Aria looft een beloning van 11.000 euro uit voor de tip die naar de aanhouding van de hacker(s) achter een reeks Distributed Denial of Services (DDoS)-aanvallen zit. Aria wordt sinds afgelopen zondag aangevallen één of meer cybercriminelen.
Aria
Naast zijn online winkel beschikt Aria ook over een online forum. Met name dit forum zou slecht bereikbaar zijn door de aanvallen. Ook de winkel zou af en toe tijdelijk onbereikbaar zijn, al zijn de problemen hier niet zo groot als op het forum.
De autoriteiten zijn door Aria ingeschakeld om een einde te maken aan de cyberaanvallen. De webshop wacht echter niet af en looft daarnaast een beloning van 10.000 pond, omgerekend zo’n 11.000 euro, uit voor de tip die naar de aanhouding van de hacker(s) leidt.