DearBytes treedt toe tot het McAfee Security Innovation Alliance-programma

DearBytes kondigt aan officieel te zijn toegetreden tot het McAfee Security Innovation Alliance (SIA)-partnerprogramma. Het bedrijf gaat als lid van het SIA-programma zijn Bytescan-oplossing integreren met McAfee ePolicy Orchestrator (ePO). Klanten kunnen hierdoor Bytescan naar McAfee VirusScan Enterprise inzetten op alle apparaten die binnen het bedrijf gebruikt worden.
DearBytes
Bytescan is een anti-malware-oplossing die bedrijven een second-opinion geeft. De oplossing is gebaseerd op HitmanPro en maakt gebruikt van een engine die is gebaseerd op forensische gedragsanalyses in combinatie met verschillende anti-malware-engines. DearBytes stelt dat bedrijven hierdoor on-demand zeer effectieve scans kunnen uitvoeren. Gedetecteerde malware kan direct worden laten geanalyseerd door McAfee Labs, waardoor malafide software sneller gedetecteerd en verwijderd kan worden.
McAfee ePolicy Orchestrator
McAfee ePO is een platform wat bedrijven en overheidsinstellingen in staat stelt op een centraal punt beveiligings- en compliance-producten van verschillende leveranciers te beheren. DearBytes stelt dat dit flinke kostenbesparingen en een hoge Return on Investment oplevert.