Deutsche Telekom toont in real-time cyberaanvallen op kaart

Benieuwd waar in de wereld op dit moment cyberaanvallen plaatsvinden? Deutsche Telekom maakt dit op een speciale website inzichtelijk op een kaart. De website geeft een real-time overzicht van de cyberaanvallen die wereldwijd plaatsvinden.
De website Sicherheitstacho.eu van Deutsche Telekom
In het overzicht is af te lezen dat op moment van schrijven vooral websites in Rusland, de Verenigde Staten en Duitsland worden aangevallen. De website toont daarnaast ook allerlei andere statistieken over cyberaanvallen. Denk hierbij aan een lijst met de landen waaruit afgelopen maand de meeste cyberaanvallen plaats vonden of een lijst met de meest gebruikte aanvallen van de afgelopen maand.
Ben je benieuwd op welke dag van de maand de meeste cyberaanvallen plaatsvonden? Ook hier toont de website Sicherheitstacho.eu van Deutsche Telekom een overzicht van. Afgelopen maand vonden op 12 februari de meeste aanvallen plaats. De website houdt ook bij wat voor soort diensten of apparaten worden aangevallen.