KPN en F-Secure verlengen samenwerking met drie jaar

KPN en F-Secure verlengen hun samenwerking voor een periode van drie jaar. F-Secure levert al lange tijd verschillende beveiligingsoplossingen van KPN en gaat hier de komende drie jaar mee door.
KPN
De KPN-diensten die door F-Secure worden aangeboden zijn gericht op opslag en back-up, hosting, e-mail, domeinnamen, zakelijke software en internetbeveiliging. De diensten van KPN zijn gehost in de cloud en worden aan klanten aangeboden als standalone oplossing, ongeacht de provider die de klant gebruikt.
KPN Software Online
Klanten kunnen gebruik maken van KPN Software Online (SWOL), een online winkel gericht op het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), om nieuwe oplossingen te selecteren en in gebruik te nemen. SWOL biedt ondernemers één centraal punt om al zijn digitale zaken zelf te regelen.
F-Secure en KPN hebben daarnaast samen het Internet Veiligheidspakket ontwikkeld. Het Internet Veiligheidspakket biedt een anti-virusscanner, firewall en spamfilter voor zowel PC's als smartphones. Het pakket wordt aangeboden door KPN.