SCOS Software organiseert Windows Security Training

SCOS Software, aanbieder van diverse Security Trainingen en officiële trainingspartner van de Wireshark University, organiseert een Windows Security Training. De Configuring Windows Security Underground-training behandelt Windows Network Security (monitoring en bescherming), Managing Security met PowerShell, geavanceerde probleemoplossing en monitor (met inbegrip van malware inspectie, monitoring van bepaalde besturingssysteem gebeurtenissen en inleiding tot debugging) en nog veel meer.
Paula Januszkiewicz
Deze uitvoerige cursus behandelt diepgaande Windows operating systeembeveiliging voor Windows 7, Windows 8 en Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012, evenals vergelijkingen met oudere Microsoft-besturingssystemen. De deelnemers krijgen niet alleen de werkmap, maar ook een set van nuttige tools en technieken die direct te gebruiken zijn op hun eigen systeem.
De driedaagse training wordt gegeven door Paula Januszkiewicz op 27, 28 en 29 mei 2013 in Hoofddorp. Januszkiewicz is spreker op onder andere TechEd Noord-Amerika, TechEd Europe, TechEd Midden-Oosten, RSA en TechDays. Ook schrijft zij diverse artikelen over Windows-beveiliging.