Orange integreert SafeNet’s authentificatiedienst in eigen portfolio

Orange Business Services vult zijn authentificatiedienst Secure Authentification aan met SafeNet’s authentificatiedienst. Orange kan hierdoor zakelijke klanten een extra beveiligingslaag bieden voor het verstrekken van toegang tot bedrijfsdata en clouddiensten.
Orange Business Services
“Bedrijven willen graag gebruik maken van de voordelen die clouddiensten met zich meebrengen zoals kostenbesparing. Tegelijkertijd zien veel bedrijven security als bijkomend strategisch belang waar zij niet omheen kunnen en zich zorgen over maken,” zegt Nicolas Furgé, Head Security Business Unit Orange Business Services. “Met deze nieuwe, flexibele en aanpasbare authenticatiedienst krijgen bedrijven het beste van twee werelden: de beveiliging wordt verbeterd en hun operationele of administratieve kosten gaan significant omlaag.”
Klanten die kiezen voor de authentificatiedienst van Orange profiteren niet alleen van de flexibiliteit en eenvoudig die de cloud biedt, maar kunnen ook per maand en per gebruikers betalen. Bedrijven hoeven dus geen grote investeringen in hardware of software te doen om de oplossing te kunnen gebruiken.