Boos personeel steelt steeds vaker gevoelige bedrijfsinformatie

Gefrustreerde werknemers stelen steeds vaker van hun baas. De stijgende werkdruk, een continu veranderend beleid op de werkvloer en een onzekere arbeidspositie drijft steeds meer mensen tot diefstal van hun werkgever. Gevoelige bedrijfsinformatie wordt gelekt of doorverkocht.
Gefrustreerd personeel steelt steeds vaker gevoelige bedrijfsinformatie
Dit schrijft de Telegraaf op basis van MKB Nederland en VNO-NCW. De organisaties adviseren hun leden beter op hun personeel te letten om diefstal te voorkomen. Diefstal van bedrijfsdata door werknemers is overigens een probleem dat zich al jaren voordoet. Door de crisis neemt de omvang van het probleem echter snel toe. MKB Nederland en VNO-NCW trekken daarom nu aan de bel.

Boos personeel steelt steeds vaker gevoelige bedrijfsinformatie

Gefrustreerde werknemers stelen steeds vaker van hun baas. De stijgende werkdruk, een continu veranderend beleid op de werkvloer en een onzekere arbeidspositie drijft steeds meer mensen tot diefstal van hun werkgever. Gevoelige bedrijfsinformatie wordt gelekt of doorverkocht.
Gefrustreerd personeel steelt steeds vaker gevoelige bedrijfsinformatie
Dit schrijft de Telegraaf op basis van MKB Nederland en VNO-NCW. De organisaties adviseren hun leden beter op hun personeel te letten om diefstal te voorkomen. Diefstal van bedrijfsdata door werknemers is overigens een probleem dat zich al jaren voordoet. Door de crisis neemt de omvang van het probleem echter snel toe. MKB Nederland en VNO-NCW trekken daarom nu aan de bel.