Fortinet beveiligt netwerk van sportzender Eurosport

Fortinet beveiligt het netwerk van de Europese sportzender Eurosport beveiliging met behulp van de FortiGate-applicaties. De applicaties worden beschermen de duizend medewerkers van Eurosport, die verdeeld over zeventien landen werkzaam zijn.
Fortinet
Naast de FortiGate-applicaties zet Eurosport ook de FortiAP draadloze accesspoints van Fortinet in om werknemers via een beveiligde WiFi-verbinding toegang te bieden tot internet. Het netwerk van Eurosport wordt gehost in de centrale vestiging van de sportzender in Frankrijk. Hier zijn drie verschillende Fortinet-clusters ingevoerd. Het gaat om een cluster met twee FortiGate-1000C-applicaties en twee clusters met ieder twee FortiGate-200B-applicaties.
In de vestigingen in Nederland, Italië, Spanja, Griekenland, Polen, Denemarken, Finland, Noorwegen, Japan, Hongkong en de Verenigde Arabische Emiraten zet Eurosport vijftien FortiGate-80C-appliances in. De grotere vestigingen in Duitsland, het Verenigde Koninkrijk en Zweden zijn voorzien van vier FortiGate-110C-clusters, die extra bandbreedte leveren.