I-FourC Technologies zet Motiv mSafe aan

ICT-beveiligingspecialist Motiv kondigt aan dat I-FourC Technologies gebruik gaat maken van Motiv mSafe voor het veilig uitwisselen van databestanden ten behoeve van IT-conversietrajecten. I-FourC is een specialist in het digitaliseren en archiveren van informatie.
Motiv
Het bedrijf is een wereldwijde autoriteit op het gebied van het archiveren en digitaliseren van papieren dossiers. Binnen het unieke ‘Papierloos vanaf dag één’-concept staat beveiliging centraal. Zowel papieren als digitale dossiers worden met de zwaarste beveiligingsmaatregelen opgeslagen.
Gehost in beveiligd datacenter
Voor het opslaan en delen van digitale dossiers levert I-FourC Virtual Archive, een SaaS-oplossing die wordt gehost in een zwaar beveiligd datacenter in Nederland waarvan regelmatig de beveiliging wordt gecontroleerd. Voor het uitwisselen van databestanden op projectbasis ten behoeve van IT-conversietrajecten, kiest I-FourC nu voor mSafe van Motiv.
Motiv mSafe is een zakelijke dienst omwaarmee bestanden tot 10 GB veilig kunnen worden gedeeld met geautoriseerde gebruikers die worden geauthenticeerd aan de hand van een gebruikersnaam, wachtwoord en een code die wordt verstuurd via sms. Motiv verzorgt veilige hosting van de cloudoplossing vanuit twee eigen datacenterlocaties, die worden ingehuurd bij een Nederlandse datacenterexploitant. Alle bestanden worden dus gegarandeerd in Nederland opgeslagen.