WatchGuard ontvangt meerdere award in security-branche

WatchGuard Technologies is in het eerste kwartaal van 2013 meerdere keren bekroond door verschillende partijen binnen de security-markt. Niet alleen krijgen de producten van WatchGuard worden gewaardeerd, ook het partnerprogramma wordt door de markt geprezen.
WatchGuard XTM 5 Series
CRN 2013 Partner Program Guide beoordeelt en waardeert partnerprogramma's van vendors die producten leveren aan het IT-kanaal. WatchGuard ontving met 5 sterren de hoogste waardering. Info Security Products Guide's 2013 Global Excellence Awards bekroont de WatchGuard XTM 5 Series voor de vierde keer op rij met de Zilveren Award in de categorie 'Security Products and Solutions for Medium Enterprises'.
Best SME Security Solutions
De WatchGuard XTM 5 Series staan in de finale van de jaarlijkse SC Magazine (UK) Awards in de categorie 'Best SME Security Solution'. De winnaars in elke categorie worden bekend gemaakt tijdens een formele ceremonie op 23 april 2013 in Londen. SC Magazine – UTM Review beoordeelt de WatchGuard XTM 830 met 5 sterren.