Orange geeft gebruikers altijd en overal toegang tot bronnen in de cloud

Orange Business Services introduceert Flexible Identity, een oplossing op het gebied van cloud-identiteitsvereniging voor een gecentraliseerde authenticatiemethode. Flexible Identity zorgt dat gebruikers overal, met elk apparaat en op elk moment toegang kunnen krijgen tot bronnen die in het bedrijf of de cloud gehost zijn.
Orange Business Services
Flexible Identity biedt beheerders de mogelijkheid aangepaste profielen te maken en toegangsmethodes voor iedere werknemer af te stemmen. Beheerders krijgen hierdoor de mogelijkheid een scheiding te maken tussen een zakelijk en persoonlijk profiel. Door zakelijk en privégebruik van apparaten te scheiden wordt verlies van data voorkomen en kunnen encryptietoepassingen worden ingezet. De nieuwe zakelijke cloud-oplossing is beschikbaar vanaf de tweede helft van 2013.
Daarnaast introduceert Orange CyberRisk en Compliance Intelligence, een suite met oplossingen en maatregelen die volgens het bedrijf noodzakelijk zijn voor solide IT-beveiliging. Het gaat om een reeks verificatie- en consultancy-diensten die zijn gebaseerd op informatie die beveiligingsexperts verzamelen door netwerken te observeren en monitoren. Bedrijven kunnen dankzij CyberRisk en Compliance Intelligence risico's beter inschatten en krijgen een beter beeld van het nalevingsniveau van hun IT-omgeving op het gebied van juridische en industriële mandaten.