Nieuwe sales unit van HP helpt bedrijven en overheden met mobility, BYOD en wireless LAN

HP Nederland richt een sales unit op die bedrijven en overheden gerichter gaat helpen bij hun vraag naar mobility, BYOD en wireless LAN-oplossingen. Met de nieuwe afdeling wil HP samen met partners klanten helpen met de invulling van hun wireless behoefte en te assisteren met het definiëren van de propositie, waar beheer, management, beveiliging en de business continuïteit van het netwerk de boventoon hebben.
Nieuwe sales unit van HP helpt bedrijven en overheden met mobility, BYOD en wireless LAN
Het sales team is opgebouwd uit experts voor de technische ondersteuning en educatie, sales consultants die met partners proposities gaan uitwerken voor BYOD Networking Solutions. Daarnaast werkt het team samen met de Printing & Personal Systems-divisie voor het productportfolio en met het applicatie ontwikkelteam van Enterprise Services.
“Bedrijven en overheden zoeken continue naar manieren om zaken als BYOD en mobility breder door te voeren in hun strategie. Daarbij stuiten zij veelal op beperkingen en risico’s qua beheer en beveiliging,” aldus Ramón Hemelrijk, Business Manager Wireless & Mobility HP Nederland. “Met ons end-to-end portfolio en specifieke kennis, kan HP als enige ICT fabrikant -samen met onze partners- een onderscheidende propositie neerleggen, om daarmee de alsmaar toenemende Wireless Networking behoefte van organisaties veilig en betrouwbaar in te kunnen vullen.”