Kaseya als visionair benoemd door Gartner

  • Evaluatie van Gartner, Inc. gebaseerd op compleetheid van visie en de mogelijkheid deze tot uitvoering te brengen.
  • Kaseya biedt complete cloudoplossing en is in staat te werken in een sterk gedistribueerde omgeving.
Kaseya®, de enige leverancier die een complete IT-systeembeheeroplossing op basis van SaaS biedt met daarnaast de mogelijkheid van een lokale installatie, is door onderzoeksbureau Gartner, Inc. als visionair geplaatst in het Magic Quadrant voor client-beheertools.
Kaseya
Bedrijven worden in toenemende mate uitgedaagd om complexe, gedistribueerde en veeleisende omgevingen te beheren. Kaseya verenigt IT-systeembeheer door de productiviteit voor organisaties van alle groottes te laten toenemen. Dit via het leveren van verbeterde functionaliteiten, prestaties en gebruiksvriendelijkheid en het bieden van een complete cloudoplossing.