Cyber Security Academy start 1 september met zijn eerste lesprogramma

De Cyber Security Academy (CSA) opent op 1 september 2013 zijn deuren. De academie in Den Haag gaat studenten opleiden tot deskundigen op het gebied van cybercriminaliteit.
Cyber Security Academy start 1 september met zijn eerste lesprogramma
De opleiding moet nieuwe studenten opleiden die aan de slag kunnen gaat als beveiligingsexperts. De CSA speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan deskundigen op dit gebied. Rob de Wijk, initiatief nemen van The Hague Security Delta, zegt tegen Omroep West dat het aantal cyberaanvallen in de toekomst alleen maar toe zal nemen.
De CSA is opgericht door de gemeente Den Haag in samenwerking met The Hague Security Delta. De opleiding wordt een samenwerkingsproject van de Technische Universiteit Delft, de Haagse afdeling van de Universiteit van Leiden en de Haagsche Hogeschool.