Beloning van 12.000 euro voor de hacker die Redact Secure Messenger weet te kraken

De ontwikkelaars van Redact Secure Messenger voor de iPhone claimen een veilige methode te bieden om berichten te versturen naar andere gebruikers. Om hun claim kracht bij te zetten dagen de ontwikkelaars achter de Instant Messenging-app hackers uit de beveiliging van de app te kraken. Wie dit lukt ontvangt een beloning van 12.000 euro.
Redact Secure Messenger
Redact looft een beloning van 10.000 pond, zo'n 12.000 euro, uit aan de hacker die de beveiliging van Redact Secure Messenger weet te kraken. De ontwikkelaars helpen de hackers zelfs op weg door hen de locatie te vertellen van de telefoons die voor de wedstrijd worden gebruikt.
Inschrijven tot 1 juni
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een speciale website van Redact. Inschrijvingen worden tot 1 juni geaccepteerd. Uit alle inschrijvingen kiezen de ontwikkelaars 20 verschillende kandidaten die de kans krijgen de beveiliging van de app te kraken.
Redact Secure Messenger is een Instant Messenger-app voor de iPhone die alle berichten versleuteld verstuurd. De app maakt gebruik van een peer to peer-systeem, wat betekent dat berichten niet eerst naar een centrale servers hoeven te worden gestuurd om bij de ontvanger terecht te komen.