SecureLink neemt IT security bedrijf ISSX over

SecureLink neem het beveiligingsbedrijf ISSX B.V. over. ISSX wordt als zelfstandige entiteit aan SecureLink toegevoegd en gaat voortaan opereren onder de naam SecureLabs.
SecureLink
Met de overname vergroot SecureLink zijn IT security aanbod. Ook ISSX profiteert van de overname. het bedrijf kan sneller groeien als ethical hacking en security risicoanalyse specialist. Door het toevoegen van de diensten van ISSX aan zijn portfolio is SecureLink in staat meer toegevoegde waarde te leveren aan klanten en versterkt het bedrijf daarnaast haar positie als security leverancier.
Strategische overname
Marco Barkmeijer, medeoprichter van SecureLink Nederland: “De overname van ISSX is strategisch van aard en past precies in onze ambitie de dienstverlening naar onze relaties uit te breiden. Het voegt een belangrijk kennisgebied toe welke wij voorheen moesten uitbesteden. Onze relaties kunnen nu zowel het analyseren en auditen van hun infrastructuren op kwetsbaarheden, als het beveiligen hiervan aan één partij uitbesteden”.
“Door de gerichtheid van de security aanvallen neemt de belangrijkheid aan het regelmatig of permanent beoordelen van de infrastructuur sterk toe. Zo ook de behoefte om systemen en infrastructuuronderdelen op kwetsbaarheden te beoordelen. Het laten hacken en vulnerability management van infrastructuren maken daar een voornaam onderdeel van uit. Om de onafhankelijkheid goed te borgen zal ISSX onder de naam SecureLabs als zelfstandige business unit binnen SecureLink opereren.”