devolo opent Benelux-kantoor in Gent, België

devolo, de toonaangevende Europese producent van netwerkcommunicatieoplossingen, opent een nieuw Benelux-kantoor in Gentbrugge, België. Vanuit dit lokale kantoor, met lokaal personeel, kan devolo nog beter inspelen op de groeiende Benelux-markt. Het kantoor in Gentbrugge is het vijfde devolo-kantoor in Europa. Director of Sales Peter Bosschaerts geeft leiding aan de organisatie; zijn team bestaat op dit moment uit vier mensen.
devolo
devolo heeft de afgelopen jaren in de Benelux een jaarlijkse omzetstijging laten zien van 20 tot 25 procent. devolo richt zich in de Benelux voornamelijk op Power LAN-producten. Naast het nieuwe kantoor heeft devolo een nieuwe key accountmanager aangesteld. Dit om nieuwe en bestaande klanten beter te kunnen ondersteunen. Voorheen werkte devolo op de Benelux-markt met sales-bureau Bizz inmotion. Om hetzelfde kennis- en expertiseniveau te handhaven, heeft devolo het Bizz inmotion-team overgenomen.
“Niets is permanent, behalve verandering. De opening van ons vijfde kantoor bewijst dit”, zegt Heiko Harbers, CEO van devolo. “Het team van Peter Bosschaerts is hooggekwalificeerd en goed in staat om het hoofd te bieden aan de internationale uitdagingen. En om elk huishouden in Europa te voorzien van een devolo-product.”
“Ik stel het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die devolo ons geeft enorm op prijs”, zegt Peter Bosschaerts. “De Benelux-markt groeit snel. Met de toevoeging van een nieuwe key accountmanager aan ons gemotiveerde Benelux-team, zijn we in staat om nog beter de groei van dit bedrijf te ondersteunen.”