Insight benoemt Frank Hoekstra tot Vice-President Insight Benelux

Insight, een van ’s werelds grootste alles-in-één leveranciers van IT-producten en -diensten, benoemt Frank Hoekstra (45) tot Vice-President Insight Benelux. Hoekstra breidt in deze functie zijn eindverantwoordelijkheid uit naar de gehele Benelux-regio – voorheen was hij Country Manager Nederland.
Insight
Voordat Hoekstra bij Insight in dienst kwam, was hij onder andere Managing Director van Kahuna, Country Director Technology Services bij Hewlett-Packard en General Manager van Synstar. Hoekstra is sterk in het opbouwen van teams en mensen verantwoordelijk maken voor wat ze doen. Daarnaast weet hij met zijn salesachtergrond bedrijven te doen groeien en is hij voor zijn klanten en collega’s een gewaardeerd adviseur.
Na de integratie van Inmac in Insight Nederland was Insight er klaar voor om het complete portfolio van hardware, software en services in de gehele Benelux te voeren. Voor Hoekstra was dit, na een klein jaar bij Insight als Country Manager Nederland, de perfecte overstap om Benelux-breed strategisch aan de slag te gaan.
“Ik beschouw Insight als het best bewaarde geheim van Nederland. Te weinig mensen weten hoe breed en hoogwaardig het aanbod van Insight is op het gebied van hardware, software en diensten”, zegt Hoekstra. “De slagkracht van Insight maakt dat we snel kansen zien en die ook pakken. Waar we onder meer in willen groeien, is dat Insight zich meer positioneert als een trusted advisor en prettige werkgever om voor te werken. Mijn benoeming tot Vice-President Insight Benelux zie ik als een mooie uitbreiding van mijn verantwoordelijkheden. Met het Benelux-team dat er nu staat, ben ik ervan overtuigd dat we samen een grote boost geven aan Insight in deze regio.”