McAfee en Intel introduceren 'kluis' in de cloud

McAfee en Intel introduceren LifeSafe, een nieuwe beveiligingsdienst die alle digitale activiteiten van consumenten beschermt. De nieuwe dienst beveiligt content en de identiteitsgegevens van de gebruiker op alle apparaten die met internet verbonden zijn.
McAfee
Een webgebaseerd dashboard biedt gebruikers de mogelijkheid hun beveiliging zelf te beheren. De McAfee Personal Locker, een ‘kluis’ in de cloud, maakt het mogelijk financiële gegevens, paspoort- en rijbewijsnummers en andere gevoelige informatie veilig op te slaan. De kluis maakt gebruikt gezichts- en spraakherkenning om de identiteit van de gebruiker te verifiëren. Ook is de elektronische kluis voorzien van een beheerfunctionaliteit van wachtwoorden, waarmee vanaf alle geautoriseerde apparaten automatisch kan worden ingelogd op alle online accounts.
Technologie in nieuwste Intel-processors
De oplossing maakt gebruik van de technologie die in de nieuwste Intel-processors is verwerkt. Eén van deze functies is McAfee Anti-Theft, dat gebruik maakt van de Intel Anti-Theft-technologie en is ontworpen om pc én persoonlijke informatie te beschermen in geval van verlies of diefstal. Een andere feature is Intel’s Identity Protection Technology (IPT), een fraudebestendig mechanisme voor de authenticatie van hardware. De combinatie van Intel IPT en zowel gezichts- als spraakherkenning biedt bezitters van Ultrabooks met een 4e generatie Intel Core-processor een optimale beveiliging.
McAfee kondigt aan dat McAfee LifeSafe bij de aanschaf van bepaalde PC's en tablets zal worden aangeboden voor een introductieprijs van 19,95 euro. Een los jaarabonnement kost €79,95. Vanaf 9 juni 2013 wordt McAfee LiveSafe standaard geïnstalleerd op pc’s en Ultrabooks van Dell.

McAfee en Intel introduceren 'kluis' in de cloud

McAfee en Intel introduceren LifeSafe, een nieuwe beveiligingsdienst die alle digitale activiteiten van consumenten beschermt. De nieuwe dienst beveiligt content en de identiteitsgegevens van de gebruiker op alle apparaten die met internet verbonden zijn.
McAfee
Een webgebaseerd dashboard biedt gebruikers de mogelijkheid hun beveiliging zelf te beheren. De McAfee Personal Locker, een ‘kluis’ in de cloud, maakt het mogelijk financiële gegevens, paspoort- en rijbewijsnummers en andere gevoelige informatie veilig op te slaan. De kluis maakt gebruikt gezichts- en spraakherkenning om de identiteit van de gebruiker te verifiëren. Ook is de elektronische kluis voorzien van een beheerfunctionaliteit van wachtwoorden, waarmee vanaf alle geautoriseerde apparaten automatisch kan worden ingelogd op alle online accounts.
Technologie in nieuwste Intel-processors
De oplossing maakt gebruik van de technologie die in de nieuwste Intel-processors is verwerkt. Eén van deze functies is McAfee Anti-Theft, dat gebruik maakt van de Intel Anti-Theft-technologie en is ontworpen om pc én persoonlijke informatie te beschermen in geval van verlies of diefstal. Een andere feature is Intel’s Identity Protection Technology (IPT), een fraudebestendig mechanisme voor de authenticatie van hardware. De combinatie van Intel IPT en zowel gezichts- als spraakherkenning biedt bezitters van Ultrabooks met een 4e generatie Intel Core-processor een optimale beveiliging.
McAfee kondigt aan dat McAfee LifeSafe bij de aanschaf van bepaalde PC's en tablets zal worden aangeboden voor een introductieprijs van 19,95 euro. Een los jaarabonnement kost €79,95. Vanaf 9 juni 2013 wordt McAfee LiveSafe standaard geïnstalleerd op pc’s en Ultrabooks van Dell.