e92plus en FatPipe gaan samen resellers helpen kansen te benutten

e92plus kondigt aan een distributieovereenkomst te hebben gesloten met FatPipe Networks. De bedrijven gaan met de overeenkomst resellers helpen kansen op het gebied van WAN-redundantie en -optimalisatie, bandbreedtemanagement en businesscontinuïteit te benutten.
FatPipe Networks
FatPipe is vooral in de VS op dit moment een bekende leverancier en gaat in de Benelux met e92plus samenwerken om de groeiende kansen te benutten die ontstaan door de behoefte aan veilige en betrouwbare toegang tot WAN-verbindingen en cloudapplicaties.
Bedrijfskritische WAN's
De producten van FatPipe worden gebruikt voor bedrijfskritische en zwaar beveiligde WAN's in de wereld. De oplossingen bieden gebruikers tegen lage kosten snelle redundante toegang tot internet voor het implementeren van intranetten, e-commerce strategieën, VPN's en de toegang tot applicatieservers via het Internet of WAN's.
Hans Maatkamp, Business Development Director van e92plus zegt: "Naarmate meer kritische informatie en applicaties naar de cloud verhuizen, worden veilige, betrouwbare en redundante Internet-verbindingen steeds belangrijker voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Met de nieuwe generatie WAN-oplossingen van FatPipe kunnen wij resellers helpen om de uptime bij klanten tegen lagere kosten te maximaliseren. Dat kan door efficiënter en effectiever gebruik van bestaande verbindingen en beter beveiligde VPN's, zonder complexe en dure infrastructuuruitbreidingen."
'All-in-one' multi-lijn oplossing
FatPipe levert een nieuwe generatie 'all-in-one' multi-lijn oplossing. De oplossing speelt in op de behoeften van eindgebruikers en biedt resellers zowel een gezonde marge als complementaire servicemogelijkheden. "FatPipe is met e92plus gaan samenwerken om te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van organisaties aan betere beveiliging, WAN-redundantie en -optimalisatie en betrouwbare WAN/Internet-verbindingen in de Benelux en Europa", zegt Dr. Ragula Bhaskar, CEO en President van FatPipe Networks. "Wij zijn onder de indruk van de innovatieve wijze waarop e92plus met haar leveranciers bedrijfskritische infrastructuuroplossingen aan resellers levert."