Kaspersky PURE 3.0 Total Security bewaakt waardevolle digitale bezittingen

Kaspersky Lab introduceert Kaspersky PURE 3.0 Total Security. De oplossing fungeert als een kluis en als persoonlijke beveiliger voor alle waardevolle zaken die zijn opgeslagen en worden uitgewisseld op de pc's van gebruikers.
Kaspersky Lab
Veel gebruikers bewaren hun belangrijke fysieke documenten, geld en familie-aandenkens thuis in brandwerende kluizen. Ook digitaal verzamelen gebruikers door de jaren heen grote hoeveelheden waardevolle digitale bezittingen, zoals foto's, muziek en juridische of financiële documenten. Deze digitale bezittingen zijn echter aanzienlijk minder goed beveiligd.
Digitale bezittingen beschermen
Kaspersky adviseert je digitale identiteit en bezittingen minstens zo goed als belangrijke fysieke bezittingen te beschermen tijdens het surfen op internet. Ook raadt het bedrijf aan overal back-ups van te bewaren. Kaspersky PURE 3.0 Total Security helpt hierbij.
De oplossing is uitgerust met een uniek en efficiënt scala aan technologieën om gebruikers te beschermen tegen alle soorten cyberaanvallen. Kaspersky PURE 3.0 Total Security biedt bescherming voor gebruikers bij de beveiliging van hun online activiteiten en digitale activa voor alle pc's binnen het eigen thuisnetwerk, inclusief veilig online bankieren, wachtwoordbeheer en online back-up’s.
Automatic Exploit Prevention
Daarnaast is de oplossing voor van Automatic Exploit Prevention, een technologie die anticipeert op cyberaanvallen en deze blokkeert door nieuw geïnstalleerde software te controleren op afwijkingen. Zodra het programma ongebruikelijke of ongeoorloofde activiteiten probeert uit te voeren, blokkeert deze technologie de potentieel schadelijke actie.
Tot slot biedt Kaspersky PURE 3.0 Total Security mogelijkheden voor ouderlijk toezicht, waarmee ouders kunnen achterhalen welke activiteiten kinderen op de computer uitvoeren. De oplossing is voorzien van een verbeterde, gebruiksvriendelijke gecentraliseerde beveiligingsbeheerfunctie voor computers in een thuisnetwerk. Hiermee kunnen gebruikers vanaf één computer de beveiligingsstatus controleren en de antivirus database bijwerken voor alle pc's in het thuisnetwerk.