ZyXEL introduceert ZyWALL USG100-PLUS security appliance

ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, introduceert de ZyWALL USG100-PLUS security appliance. Deze all-in-one beveiligingsoplossing is speciaal ontwikkeld voor het mkb. De securityoplossing is voorzien met geavanceerde enterprise beveiligingsfuncties en beschermt organisaties tegen online gevaren zoals malware en cyberaanvallen.
ZyXEL Communications introduceert de ZyXEL ZyWALL USG100-PLUS
De ZyXEL ZyWALL USG100-PLUS (Unified Security Gateway) beveiligt bedrijven tegen de meest actuele netwerkbedreigingen en indringerpreventie. De oplossing is voorzien van een firewall, VPN, antivirus, intrusion detection & protection (IDP), content filtering, anti-spam en applicatie monitoring. De appliance wordt geleverd inclusief een jaarlicentie voor Commtouch content filtering & anti-spam, de Kaspersky Labs antivirus en IDP security software.
Dertig werkplekken beveiligen met één oplossing
Bedrijven kunnen met de ZyWALL USG100-PLUS tot wel dertig werkplekken beveiligen. De oplossing is voorzien van netwerkbeheerfuncties, wat het beheer van de werkplekken vereenvoudigd. De ZyXEL security appliances wordt uitsluitend verkocht via channel partners.