McAfee introduceert nieuwe zakelijke beveiligingssuites

McAfee introduceert twee nieuwe zakelijke beveiligingssuites: McAfee Complete Endpoint Protection – Enterprise en McAfee Complete Endpoint Protection – Business. Het bedrijf stelt hiermee de eerste suites op de markt te brengen die beveiliging van de chip tot en met het besturingssysteem en de applicaties compleet en geïntegreerd aanpakt.
McAfee
De beveiligingssuites beschermen zakelijke systemen tegen nieuwe dreigingen en bieden meer inzicht voor beter risicomanagement. De suites zijn als eerste uigerust met McAfee Deep Defender, dat gebruikers beschermt tegen aanvallen met rootkits. McAfee Deep Defender is door McAfee in samenwerking met Intel ontwikkeld en maakt gebruik van een combinatie van zowel hardware als software.
Beheer van mobiele apparaten
De suites bieden klanten daarnaast de beschikking over dynamische whitelisting, informatie over risico’s en real-time beveiligingsbeheer. De beveiligingsoplossingen ondersteunen het beheer van mobiele apparaten en bieden daarnaast ondersteuning voor zowel het OS X- als Linux-platform.
Alle functionaliteiten van de suites zijn via één console beschikbaar. McAfee stelt dat de oplossing in slechts enkele minuten geïmplementeerd kan worden.