ON2IT bereikt Palo Alto Networks Diamond Partnership-status in Nederland

ON2IT is door Palo Alto Networks, the network security company, benoemd als Diamond Partner in Nederland binnen het NextWave-partnerprogramma. Dat gebeurde na het behalen van verschillende certificeringen in de afgelopen drie jaar, waaronder ‘Authorized Service Center’, ‘Authorized Training Center’, ‘Certified Professional Service Partner’ en de ’Partner of the Year‘ Award in 2011.
Palo Alto NetworksON2IT
"Het is een eer om ON2IT op basis van zijn succesvolle track record en commitment op het gebied van gezamenlijke groei te benoemen als eerste en vooralsnog enige Diamond Level Reseller in de Benelux. Dit is het hoogste en meest exclusieve niveau in ons NextWave Partner Program en gebaseerd op het behalen van de hoogste omzetdoelen, de juiste investeringen in demofaciliteiten, sales en technische kennis en effectieve supportmogelijkheden”, zegt Karl Driesen, vicepresident EMEA bij Palo Alto Networks.
“De Diamond Status onderstreept de expertise en kennis van het ON2IT-team. Zero-trust networking en veilige applicatie-inzet zijn onze passies en Palo Alto Networks is onze eerste keus op basis van zijn visie en focus op deze gebieden”, zegt Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT.