Qualys lanceert QualysGuard Private Cloud Platform op VCE Vblock Systems

Nieuwe complete en geïntegreerde turnkey oplossing voor Managed Security Service-providers en overheidsinstellingen
Qualys, Inc., pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is een partnership met VCE aangegaan. Dankzij de samenwerking is het QualysGuard Private Cloud Platform geïntegreerd met de VCE Vblock Systems en is de oplossing nu wereldwijd beschikbaar. Hierdoor zijn klanten in staat hun netwerken te beschermen tegen cyberaanvallen en de compliance te automatiseren. Vblock Systems integreren toonaangevende netwerktechnologie van Cisco, opslag van EMC en VMware cloud infrastructuurtechnologieën tot een intelligent en convergent systeem met geïntegreerde support.
Qualys
“Het gevirtualiseerde QualysGuard Private Cloud Platform stelt ons in staat onze beveiligings- en compliance-oplossingen uit te breiden naar IT-omgevingen die een lokale private cloud nodig hebben. Dit biedt alle voordelen van een cloud-oplossing zonder de complexiteit en kosten die spelen bij het installeren van traditionele bedrijfssoftware”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys. “Met dit nieuwe VCE-partnership is ons private platform veel sneller leverbaar voor wereldwijde klanten. Zij profiteren daardoor van de kracht en schaalbaarheid voor het beheren van hun IT-infrastructuren of die van hun klanten.”
De begeleidende QualysGuard Virtual Scanner Appliance die het bereik van het QualysGuard Platform uitbreidt door de inzetbaarheid in private en public cloud-omgevingen, is op VCE Vblock Systems gecertificeerd als ‘VCE Vblock Ready’.
QualysGuard Private Cloud Platform
Het QualysGuard Private Cloud Platform is een standaloneversie van de complete multilayer en multitenant servicesarchitectuur van hetQualysGuard Cloud Platform en bedoeld voor lokaal gebruik door een specifieke klant of partner. Het QualysGuard Private Cloud Platform omvat een geïntegreerde suite van cloud-beveiligingsoplossingen op basis van de toonaangevende beveiligingsdienst van Qualys, die volledige IT-compliance en webapplicatiescanning ondersteunt. Het veilige en multitenant platform biedt klanten, partners en overheden de prestaties, het gebruiksgemak en de schaalbaarheid die nodig zijn om IT-middelen en webapplicaties te beveiligen. Het QualysGuard Private Cloud Platform is al bij diverse klanten in gebruik, waaronder du Telecom, Fujitsu Limited, Microsoft en Oracle.