Kaspersky Lab besteedt producttrainingen uit aan Floris Competence Management

Kaspersky Lab besteedt met ingang van 1 september 2013 zijn producttrainingen uit aan Floris Competence Management. Het opleidingsbureau biedt klassikale producttrainingen, maar ook e-learningmodules van Kaspersky aan. Het bedrijf wordt ook verantwoordelijk voor de certificering van partners van Kaspersky Lab.
Kaspersky Lab
De klassikale trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers van Floris Competence Management, die de trainingen zowel op maat als op locatie kunnen verzorgen. Ook biedt het bedrijf e-learningmodules van Kaspersky aan. Deze e-modules worden aangeboden via een speciaal voor Kaspersky Lab ingericht opleidingsportal.
"Door onze trainingen bij Floris Competence Management onder te brengen, kunnen wij ons blijven concentreren op onze kernactiviteit: het beveiligen van computersystemen tegen malware. Bovendien bieden we onze partners en eindgebruikers de kennis van een professionele opleider die niet alleen alles van Kaspersky Lab weet, maar ook de nodige kennis van Microsoft en netwerkproducten heeft. Die achtergrondinformatie is essentieel voor een probleemloze implementatie", zegt Remco de Groot, Technisch Expert Kaspersky Lab Benelux.