NOTIFIER brandmeldsystemen geïntegreerd in AEOS platform

De NOTIFIER brandmeldsystemen van Honeywell kunnen voortaan worden geïntegreerd in het software-gebaseerde securitymanagementplatform AEOS van Nedap. De status van de brandmeldsystemen worden hierdoor weergegeven in AEOS, zodat alle beveiligingsfunctionaliteiten vanuit één webgebaseerde applicatie kunnen worden afgehandeld.
De NF50 brandmeldcentrale van NOTIFIER
Dankzij de integratie kan in geval van een brandalarm de automatie van het alarm automatisch in de AEOS Graphical Alarm Handler worden weergegeven. Eventuele relevante camera’s zullen direct via een pop-upscherm toegankelijk worden, zodat de gebruiker real-time beelden kan bekijken van de situatie. Dit stelt gebruikers in staat snel en accuraat te beslissen welke alarmopvolging er noodzakelijk is.
De gebruiker kan daarnaast in de webgebaseerde software van AEOS klantspecifieke scenario’s instellen. Deze scenario's beschrijven in detail wat er indien een incident zich voordoet moet gebeuren. Op het moment dat een panieksituatie zich aandient kan de gebruiker hierdoor het gewenste scenario met één knop in werking stellen. Beveiligingsprotocollen blijven hierdoor gehandhaafd.