Stanley Security Europa lanceert cloudgebaseerd videobeveiligingssysteem

Stanley Security Europa lanceert Stanley eVideo Cloud. Met de oplossing krijgen gebruikers de beschikking over een cloudgebaseerd videobeveiligings- en videotoezichtsysteem. Klanten hoeven hierdoor niet te investeren in de aanschaf, installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem en besparen dus op de kosten.
Stanley eVideo Cloud
Het video-opnamesystemen biedt gebruikers de mogelijkheid vanaf iedere locatie via internet videobeelden op te vragen. De beelden kunnen worden bekeken op een PC, tablet of smartphone. De Stanley eVideo Cloud oplossing draait op de serversoftware Axis Video Hosting System (AVHS) en is geschikt voor IP-bewakingscamera's van Axis Communications.
Stanley eVideo Cloud maakt gebruik van gegevensencryptie. Het is niet noodzakelijk poorten in de firewall op te zetten om opgenomen beelden op afstand te kunnen bekijken. eVideo Cloud werkt op basis van Stanley Assure.