Symantec Nederland wordt Symantec Benelux

Symantec gaat zijn bedrijfsvoering in de Benelux consolideren. Het bedrijf zet een kantoor voor de Benelux op, waarin de afdelingen uit Nederland, België en Luxemburg zullen worden geïntegreerd.
Symantec
Dit meldt Werner van Unen, commercieel directeur van Symantec Benelux, tegen Datanews. Symantec Benelux moet zich sterker gaan richten op de markt, waarbij de beveiliger onder andere meer aandacht wil besteden aan het mkb. Het pand van Symantec Benelux wordt gevestigd in Nederland.
Door het samenvoegen van de verschillende afdelingen van Symantec vervallen een aantal functies binnen het bedrijf. Het gaat hierbij vooral om managementfuncties. In Nederland zouden acht werkplekken vervallen, terwijl in België zes managementplekken niet langer zullen worden ingevuld.