Sophos Mobile Control ondersteunt Apple's iOS 7

Sophos lanceert een vernieuwde versie van zijn mobile device management en security platform Sophos Mobile Control (SMC). De nieuwste versie beidt ondersteuning voor Apple's besturingssysteem iOS 7, dat gisteren werd gelanceerd.
Sophos Mobile Control ondersteunt nu ook iOS 7 van Apple
Sophos Mobile Control is een oplossing gericht op het Midden- en kleinbedrijven. De oplossing biedt bedrijven de mogelijkheid meerder mobiele apparaten van werknemers, zoals iPhone, iPad, Android en Windows Phone, te beheren en beveiligen. De oplossing helpt bedrijven zeker te stellen dat hun medewerkers hun werk naar behoren kunnen uitvoeren.
Naast ondersteuning voor iOS 7 kondigt Sophos voor klanten een update aan om de new business-gerichte kenmerken van de meest recente Apple versie te beheren vanuit de webgebaseerde console van Sophos. Deze kan zowel worden ingezet als on-premise en Software as a Service (SaaS).