BusinessForensics wint SBIR subsidie

De High Tech start-up BusinessForensics heeft samen met haar partners TU Delft, TNO en TEXAR Data Science de SBIR “Cyber Security” 2013 subsidie gewonnen. BusinessForensics ontvangt een ontwikkelingsbudget voor de doorontwikkeling van haar platform.
BusinessForensics
Met de SBIR subsidie wil AgentschapNL een impuls geven aan cyber security onderzoek in Nederland. De overheidsdienst heeft hiertoe van de ministeries van V&J, BZK, Defensie en EL&I, en NWO opdracht toegekregen.
In totaal zijn 19 voorstellen geselecteerd voor nadere beoordeling. Hiervan zijn na het haalbaarheidsonderzoek (Fase 1) 8 innovatie voorstellen goedgekeurd voor ontwikkeling (Fase 2), waaronder het voorstel “Real-time monitoring en Adaptieve Cyber Intelligence” van BusinessForensics. Het voorstel van BusinessForensics is uiteindelijk dus als winnaar aangewezen.