SAIT Zenitel wijzigt naam in SAIT

Integrator van ICT en communicatiesystemen SAIT Zenitel wijzigt zijn naam in SAIT. Het bedrijf voegt 'ICT en Beveiliging' toe aan zijn portfolio en gaat hierdoor ook de kritische bedrijfsnetwerk, -data en –applicaties van klanten beveiligen.
SAIT Zenitel wijzigt naam in SAIT
Het bedrijf combineert communicatie, informatie- en beveiligingstoepassingen. Dit moet gebruikers de mobiliteit, connectiviteit en flexibiliteit geven waar zij behoefte aan hebben. SAIT ging eerder dit jaar al een samenwerking aan met de telecom- en netwerkfabrikant Huawei voor het leveren van ICT-oplossingen. In een volgende fase biedt SAIT in Nederland tevens beveiligingsoplossingen aan zoals toegangscontrole en camerabewaking.
Om de nieuwe oplossingen (ICT en beveiliging) in Nederland op de markt te zetten, heeft SAIT een nieuwe Business Development Director aangetrokken, Jeff Scipio. De dagelijkse leiding zal worden gevoerd door Manu Vanneste, die sinds 2 september de nieuwe Algemeen Directeur is van SAIT in Nederland. Hiermee volgt hij Alain Van den Broeck op, die Gedelegeerd Bestuurder blijft in België en de eindverantwoordelijkheid blijft dragen voor de 3 SAIT landen (Nederland, België en Frankrijk).