DPA IT Security gaat zich volledige op informatiebeveiliging richten

DPA IT Infrastructure Solutions richt een zusterbedrijf op dat zich volledig gaat richten op informatiebeveiliging. DPA IT Security verzorgt detachering van IT-security professionals. Daarnaast levert het bedrijf ook diensten als quickscans, risk assessments, vulnerability assessments, penetratietesten, webapplicatiescans en code review.
DPA IT Security
Het nieuwe bedrijf staat onder leiding van Dennis Iliohan en Martin de Kok. “Bij ons werk aan technische infrastructuren krijgen we steeds vaker security-gerelateerde vraagstukken voorgelegd. Mede door de toegenomen mobiliteit en ontwikkelingen als cloud computing en BYOD groeit het bewustzijn van de risico’s van cybercriminaliteit en uitval van IT-systemen. In ons nieuwe bedrijf bundelen we kennis en ervaring die van grote waarde is voor bedrijven die hun informatiebeveiliging naar een hoger niveau willen brengen”, zegt Martin de Kok, Competence Manager bij DPA IT Security.
Professionals met relevante certificeringen
DPA IT Security is daarom op zoek naar professionals met relevante certificeringen zoals CISSP, CISA,CEH, LPT, CPTS, CPTE en OSCP. De professionals kunnen bij de organisatie in dienst treden of er voor kiezen zich als zzp'er bij de organisatie aan te sluiten.
Een aanzienlijk deel van de medewerkers van DPA IT Infrastructure Security richt zich op dit moment al op informatiebeveiliging. “Vanuit deze basis willen we met DPA IT Security in twee jaar doorgroeien naar een vaste kern van 25 eigen professionals. We begeleiden deze medewerkers met passende opleidingen en het behalen van certificeringen. Ook voorziet de opleidingentak van DPA in trainingen op gebieden als ethical hacking, security en risk management, en cybercriminaliteit”, zegt Iliohan.