G Data lanceert beveiligingssuite voor zowel Windows als Android

G Data introduceert G Data InternetSecurity 2+2 Special Edition. De speciale editie van G Data's beveiligingspakket biedt een jaar bescherming aan twee computers met het Windows-besturingssysteem en twee apparaten met het Android-besturingssysteem.
G Data
Deze speciale editie bevat G Data InternetSecurity versie 2014. Dit pakket maakt gebruik van de geïntegreerde G Data CloseGap-technologie om computers te beschermen. G Data MobileSecurity 2 verzorgt de beveiliging van Android-apparaten.
Kwaadaardige apps en gegevensdiefstal
De suite is gericht op bescherming tegen kwaadaardige apps en gegevensdiefstal. Daarnaast helpt de oplossing actie te ondernemen indien een apparaat wordt verloren of gestolen.
G Data InternetSecurity 2+2 Special Edition is nu verkrijgbaar via G Data-dealers en in de G Data webshop voor €39,95. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. De oplossing is geschikt voor Windows Vista, 7 en 8 met minimaal 1 GB RAM of Windows XP (SP2 of hoger) met minimaal 512 MB RAM.