Schip Group Awareness winnaar van Hoffman Cyber Security Award 2013

De campagne Cybersecurity van Schiphol Group Awareness is de winnaar van de Hoffman Cyber Security Award 2013. De winnaar is vorige week tijdens het Trigion Congress bekend gemaakt.
Schiphol Group Awareness
De campagne Cybersecurity is bedoeld om medewerkers van Schiphol bewuster te maken van de gevaren die het werken in een digitale omgeving met zich mee kan brengen. Ook moet de campagne werknemers wijzen op maatregelen waarmee zij hun digitale veiligheid kunnen vergroten. Hierbij worden zowel oplossing voor binnen de omgeving van Schiphol als in de privé-omgeving aangereikt.
De Hoffman Cyber Security Award 2013 is gericht op individuen of organisaties die op innovatieve wijze aandacht vragen voor cybercriminaliteit en de aanpak daarvan. De winnaar krijgt niet alleen een award, maar ook een geldprijs toegewezen. Daarnaast mag Schiphol Group Awareness zich ambassadeur 'publieke awareness' noemen.