IGEL Technology integreert authentificatietoepassing in thin clients

IGEL Technology integreert de authenticatietoepassing Imprivata OneSign ProveID Embedded in de firmware van zijn thin clients. Zorgwerkers kunnen hierdoor software en patiëntinformatie beveiligd benaderen vanaf elke locatie in de zorgstelling. Hiervoor hoeven zij slechts één wachtwoord te gebruiken.
IGEL Technology
De integratie van Imprivata OneSign ProveID Embedded in de firmware van de thin clients maakt het voor zorgwerkers mogelijk hun virtuele desktopomgevingen efficiënter te gebruiken. Relevante toepassingen en patiëntgegevens zijn beveiligd beschikbaar op ieder moment en op elke locatie.
Efficiëntere workflow
De workflow wordt door de integratie efficiënter. De zorgwerker kan halverwege een proces overschakelen naar een ander beeldscherm op een andere locatie. Hiervoor hoeft de gebruiker alleen zijn wachtwoord in te voeren op een andere locatie, waarna zijn werkplek wordt geladen.
De toegangssoftware wordt in eerste instantie alleen geïntegreerd in de thin client-model IZ1, wat de opvolger is van de UD2-LX Multimedia. De fabrikant kondigt aan Imprivata OneSign ProveID Embedded binnenkort ook te leveren op de overige thin clients in zijn assortiment.