Huawei lanceert Anti-DDoS-oplossing

Huawei, leverancier van informatie- en communicatietechnologie, lanceert een Anti-DDoS-oplossing. De oplossing biedt bescherming tegen ruim honderd types DDoS-aanvallen. De Anti-DDoS-oplossing reageert binnen 2 seconden op dergelijke aanvallen.
Huawei
TechAccess is in Nederland benoemd als distributeur van het product. De oplossing bestaat uit een hardwareplatform met geïntegreerde detectiemechanismen zoals het V-ISA reputatie beveiligingssysteem. Dit systeem biedt 100G DDoS-beveiliging op ieder apparaat, waardoor dreigingen binnen twee seconden worden gedetecteerd en tegen gehouden. Het product is onder andere gericht op carriers, bedrijven en leveranciers van geïntegreerde datacenterdiensten.
Louis Guanwei, Director of the Huawei Enterprise Benelux: “Onze Anti-DDoS-oplossing is inmiddels door diverse organisaties in Nederland getest en succesvol geïmplementeerd. Door alle DDoS-aanvallen van het afgelopen jaar, staat een oplossing hiervoor hoog op de agenda bij onze klanten. Wij zien dat bedrijven steeds meer oog hebben voor de risico’s van DDoS-aanvallen en oplossingen zoeken om zich te beschermen.”