Gratis EVault Endpoint Protection voor nieuwe Windows Azure-klanten

EVault, onderdeel van Seagate, biedt Windows Azure-klanten die de nieuwe Windows Azure Enterprise-overeenkomst tekenen, een jaar gratis EVault Endpoint Protection (EVault EP). EVault EP is een cloud-connected back-up-, recovery- en databeveiligingsoplossing voor laptops en desktops.
EVault
EVault biedt zijn gratis Endpoint Protection aan voor Microsoft Enterprise & Partner Group-klanten (EPG) die een nieuwe Windows Azure Enterprise-overeenkomst tekenen. De overeenkomst moet een jaarlijkse verplichting van 40.000 euro of meer betreffen en moet doorlopen tot en met 30 juni 2014. Deze wereldwijde EVault-actie omvat gratis onbeperkte licenties van apparaten en optionele netwerkcaches, vault-implementatie en 24×7 support van EVault data protection-experts. EVault ondersteunt al cloud-connected back-up- en recovery-diensten binnen Windows Azure sinds oktober 2010.
Flexibele oplossingen
“Dankzij onze samenwerking met Microsoft zijn we in staat om organisaties wereldwijd flexibele en kostenefficiënte oplossingen te bieden. Oplossingen die bedrijfskritische informatie beschermen en schaalbaar zijn. Hierdoor sluiten ze optimaal aan bij hun individuele behoeften”, zegt Terry Cunningham, President en algemeen directeur van EVault. “Veel van onze gezamenlijke klanten hebben inmiddels geprofiteerd van onze succesvolle relatie en we kijken ernaar uit om dit jaar nog meer van onze cloud-connected diensten aan te bieden via het Windows Azure-platform.”
Organisaties met meerdere vestigingen zijn voor hun productiviteit afhankelijk van diverse interne verbindingen. Dat grote aantal vergroot de kans dat een organisatie de grip op data kwijtraakt. Ook neemt het risico op dataverlies toe. EVault EP vereenvoudigt dataherstel bij personeelsverloop, upgrades van apparaten en het verlies ervan. Tegelijkertijd voorziet deze oplossing bedrijven van efficiënte, gecentraliseerde data-recovery en tools om dataverlies te voorkomen. Als de klant dat wil, synchroniseert EVault EP automatisch binnen Windows Azure.
Extra bescherming
“Met dit speciale aanbod profiteren nieuwe Windows Azure-klanten van extra bescherming door het back-uppen van data op endpoint-apparaten die verbonden zijn met de Windows Azure-cloud”, zegt Kim Akers, General Manager Developer & Platform Evangelism bij Microsoft Corp. “Door onze samenwerking met EVault bieden wij onze klanten meer capaciteit en flexibiliteit om een groot aantal risico’s voor de bescherming van endpoint-data af te dekken.”
EVault biedt on-site, cloud- en cloud-connected — of hybride — databeschermingsoplossingen die organisaties ondersteunen bij de bescherming van, en de toegang tot hun bedrijfsdata. Het bedrijf is toonaangevend bij de verschuiving naar hybride opslagmodellen. EVault beschikt over een uniek, geïntegreerd ecosysteem van EVault®-opslagsoftware, SaaS, managed services en appliances. Dit ecosysteem garandeert de continuïteit van bedrijven binnen multiplatform- en multisite-omgevingen. EVault data protection, disaster recovery en andere opslagdiensten zijn bij uitstek geschikt voor gedistribueerde omgevingen. Een veilige, betrouwbare cloud-storage-infrastructuur en een zeer hoogwaardige klantenservice vormen het fundament onder deze diensten.
Windows Azure
Windows Azure, het cloud-platform van Microsoft, stelt ontwikkelaars in staat om ‘next generation’-applicaties te bouwen, die van cloud tot en met datacenters in te zetten zijn. Het platform combineert cloud-gebaseerde ontwikkelmogelijkheden met opslag-, datacenter- en netwerkinfrastructuurdiensten, allemaal gehost op Microsoft-servers.