Good Technology opent kantoor in Amsterdam

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, opent een kantoor in Amsterdam om de groei in de Benelux te faciliteren. Met het nieuwe kantoor wil het bedrijf een antwoord bieden op de lokale vraag naar mobile device management en mobiele beveiligingsoplossingen.
Good Technology
De leverancier van mobiele beveiligingsoplossingen heeft al langer kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Het de opening van de Nederlandse vestiging verstevigt het bedrijf dan ook zijn positie in Europa. Good Technology levert onder andere Good for Enterprise, een app waarmee organisaties hun data en apparaten veilig beheren. Ook levert het bedrijf het Good Dynamics Secure Mobility Platform, waarmee klanten veilige workflows kunnen creëren met onafhankelijk softwareleveranciers zoals Box, Docusign en Salesforce.com.
“In de Benelux werken we met organisaties uit alle sectoren, zowel publieke als particuliere organisaties. Dit doen we op verschillende manieren: van advies bij de ontwikkeling van BYOD-strategieën tot het opleiden van ontwikkelaars voor het bouwen van veilige applicaties om de productiviteit te verhogen. Daarnaast houden we altijd rekening met de regelgeving van het land. Ons nieuwe kantoor toont onze betrokkenheid voor regionale groei en voor lokale bedrijfstransformatie door mobiele beveiliging", zegt Michael Maas, Regional Sales Director Benelux bij Good Technology.